Niet bekend Feiten over fitnessen tiel

Behalve fitness leveren we tevens groepslessen aan in ons aparte ruimte. Die afwisselende lessen worden ook live, indien virtueel aangeboden.

Voor SportPlaza Tiel kan u in uw persoonlijk tempo baantjes zwemmen. Voor de liefhebbers met zwemmen en beweging, maar welke ook niet een specifieke les wensen volgen kan zijn banenzwemmen ideaal. Zwemmen kan zijn gezonde lichaamsbeweging waarmee u dan ook ook nog weleens zalig ontspant.

Zit de kind op zwemles bij SportPlaza Tiel? Profiteer dan nu over ons grandioos assortiment: Onbeperkt fitnessen en zwemmen voor 160 euro per jaar! Verdere begrijpen? Vul het informatie aanvraag invulformulier in, ga langs voor onze receptie of email naar mail to: info@sportplaza.nl

Kom op 26 april naar een laatste zwemdisco aangaande het jaargetijde in zwembad Groendendaal Plus. Huiselijk betreffende je vriendjes en vriendinnen hemels swingen op de nieuwste muziek.

Als jouw zo efficiã«nt en efficiënt geoorloofd wilt sporten kan je een gepersonaliseerd trainingsschema bij ons aanvragen.

Een sportschool ontdekken kan zijn zo dagelijks bij Regiofitness! Jouw voorbij komt meteen een overzicht van een sportscholen voor jou in een nabijheid. We tonen aanvullende informatie aan faciliteiten en openingstijden, doch tevens de foto’s en een klantbeoordelingen op een site wensen ervoor het je de perfecte selectie vervaardigd.

Kaarten bestaan te koop bij de receptie betreffende zwembad Groenendaal plus ofwel via de webshop. Kosten € 6,- per man.

Je hebt de keuze uit vrij of begeleidend sporten. Geniet dus van genoeg eigen zorg indien jouw het nodig vindt. 

Gediplomeerd en gekwalificeerde zwemonderwijzers, zodat jouw kind in veilige handen kan zijn en met plezier tot zwemles gaat.

Voor SportPlaza Tiel kan u dan ook in de eigen tempo baantjes zwemmen. Vanwege de liefhebbers met zwemmen en sporten, maar die ook niet een specifieke les wensen volgen is banenzwemmen perfect.

Zelfs enorm korte baby’s genieten al over dit warme water. Geen wonder, omdat ze beschikken over er negen maanden in rondgedreven.

Maandag 19 februari Meet en beweegevenement  in dit zwembad   Voor niets Sporten is een basisbestanddeel met ons gezonde leefstijl, doch daar bestaan verder alsnog andere factoren die hier invloed op hebben.

Heeft u een vraag of opmerking? Laat hem hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Maak uw afwisseling

Heeft u interesse in een huur aangaande een gymzaal Rauwenhof, dan kunt u dan read more ook een email sturen tot i.flipse@sportplaza.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *